Sista trailern inför "Jurassic World: Fallen Kingdom"

Sista trailern inför Jurassic World: Fallen Kingdom

Skrivet av

I sommar kommer den femte delen i Jurassic-serien.

När Jurassic Park hade premiär 1993 (för 25 år sedan!) så hade den inte bara banbrytande specialeffekter, utan den var även en riktigt bra film. Att uppföljarna inte alls varit lika bra verkar inte spela så stor roll då de spelar in tillräckligt med pengar för att hålla serien vid liv.

Nu är det alltså dags för den femte delen i serien och den tar vid fyra år efter Jurassic World. Ön har lämnats åt sitt öde men när man upptäcker att vulkanen på ön har vaknat till liv och snart kommer att få ett utbrott så måste självklart dinosaurierna försöka räddas. Bryce Dallas Howard beger sig dit (med bättre på fötterna denna gång) och släpar även med sig Chris Pratt.

Filmen verkar även innehålla rika och mindre begåvade människor som inte förstår vad de har att göra med, och som verkar ha en egen agenda vad gäller urtidsödlorna. Det kan väl bara sluta på ett sätt?

Jurassic World: Fallen Kingdom har svensk biopremiär den 8 juni.

Omnämnt i artikeln

Jurassic Park (1993)

Jurassic World (2015)

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

Kommentarer

Artikeln har kommenterats 1 gång.

  • Fredrik Lagnetoft 19 april 2018 12:12

    Tydligen tror de att det är en bra idé att ta dinosaurierna till fastlandet. Testade man inte det i "Lost World"? Hur som helst är jag besviken på att de fullt ut verkar använda sig av datoranimerade dinosaurier, istället för de "animatronics" som gjorde Jurassic Park så pass bra...

Skriv kommentar

Logga in för att kommentera.

Medlem

Du är inte inloggad.