En tredje trailer till "Alita: Battle Angel"

En tredje trailer till

Vi börjar så sakteliga närma oss en premiär.

CDON Discshop Ginza Zavvi

Alita: Battle Angel var från början tänkt att gå upp på bio i juli i år som en av sommarens storfilmer men fick se sin premiär skjuten på till december. Senare under året kom nya bud igen och nu är premiären planerad till mitten av februari. Jag har svårt att se att de skjuter på det en gång till, men vi får väl se.

Dr. Ido, spelad av Oscarsvinnande Christoph Waltz, hittar en dag en cyborg på soptippen. Trots att Alita (Rosa Salazar) har tappat minnet och inte vet var hon kommer ifrån så visar det sig ganska snart att hon är något utöver det vanliga.

I övriga roller ser vi bland annat två ytterligare Oscarsvinnare i Jennifer Connelly och Mahershala Ali och de backas upp av bland andra Michelle Rodriguez, Eiza González och Casper van Dien.

Filmen har (för tillfället) planerad svensk biopremiär 13 februari 2019.

Omnämnt i artikeln

Film- och serieslukande amatörskribent med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.