Teasers till "Solo"

Teasers till Solo

Skrivet av

Med mindre än fyra månader kvar till premiären så har vi äntligen fått se rörliga bilder till Solo.

Vi har ibland sett att det kommit teasers för filmer ett år innan de ska gå upp på bio, men runt Solo: A Star Wars Story har det varit ovanligt tyst. Detta, plus andra struligheter som att Alden Ehrenreich var tvungen att få en personlig coach för att bättre på sitt skådespeleri och att regissörerna Phil Lord och Christopher Miller lämnade sina uppdrag på grund av meningsskiljaktigheter med Disney/Lucasfilm och ersattes av Ron Howard (som sägs ha filmat om uppemot så mycket som 70% av filmen), har gjort att man har undrat hur det går med filmen egentligen.

Men en film blir det! Under Superbowl släpptes först en kortare teaser och dagen efter det kom en längre teaser. Då de båda från officiellt håll kallas för teasers så kan vi nog räkna med att det kommer en ännu längre riktig trailer innan det är dags för premiären.

Det är alltså numera Oscarsbelönade Ron Howard som håller i taktpinnen, och utöver Alden Ehrenreich som Han Solo så ser vi i övriga roller bland andra Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany och Donald Glover som Lando Calrissian.

Solo: A Star Wars Story har svensk biopremiär 23 maj i år och ni finner de båda klippen här nedan.

Omnämnt i artikeln

Solo: A Star Wars Story (2018)

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Skriv kommentar

Logga in för att kommentera.

Medlem

Du är inte inloggad.