Agents of S.H.I.E.L.D. säsong 7

Snart dags för början av slutet för Marvels långkörare.

Hösten 2013 såg Agents of S.H.I.E.L.D. dagens ljus och var tänkt att vara en förlängd arm av vad som hände i Marvels storfilmer i MCU. Och även om flera avsnitt knyter direkt an till flera av filmerna så blev det inte så jättemycket av det hela. Kvar blev dock en rätt charmig serie om hjältar med lite mindre superkrafter än Thor och Captain America som står stadigt på egna ben.

Efter att den femte säsongen sänts färdigt var det oklart om det var slutet för serien eller inte. Till slut kom dock beskedet att inte bara en utan två säsonger till skulle göras. Båda dessa säsonger blev dock kortare än de fem första, men då berättandet hålls mycket tightare så gör det absolut ingenting.

Inte mycket är känt om denna sista säsong, men det vi vet - som vi såg i slutsekunderna av sjätte säsongen - är att säsongen åtminstone i början utspelar sig på 1930-talet, innan S.H.I.E.L.D. ens har bildats.

Den sjunde och sista säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D. sparkar igång 27 maj och en trailer finns att beskåda nedan.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln