Trailer till All My Life

Ta en första titt på den romantiska dramafilmen All My Life, där allt verkar vara perfekt — förutom att brudgummen visar sig vara döende.

Handling

All My Life handlar om den sanna berättelsen om paret Jenn Carter (Rothe) and Solomon Chau (Shum), som blir kära och planerar sitt bröllop, där det sedan visar sig att brudgummen är döende.

Medverkande

I huvudrollerna som paret det handlar om ser vi Harry Shum Jr. från Crazy Rich Asians och Glee, samt Jessica Rothe från bland annat La La Land och skräckkomedierna Happy Death Day och Happy Death Day 2U.

Manuset är skrivet av Todd Rosenberg och filmen regisseras av Marc Meyers, filmas av Russ T. Alsobrook samt har musik som är komponerad av Lisbeth Scott.

Trailer

Den första trailern från Universal Pictures kan ni se här:

Premiär

Något svenskt premiärdatum för All My Life finns inte ännu, men filmen börjar visas i Nederländerna den 26 november 2020 samt i USA den 4 december. När den kommer hit till Sverige återstår alltså ännu att se, men vi uppdaterar artikeln om vi får ett datum från den svenska distributören.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln