Trailer till Another Round

Premiären av Vinterbergs nya dramafilm som utforskar alkoholens effekter på kroppen närmar sig — här är den första amerikanska trailern.

Handling

I En runda till får fyra vänner — som alla är lärare på gymnasienivå — den briljanta idén att testa om skrönan om att en konstant alkoholnivå i blodet leder till ett bättre och gladare liv.

Filmen har fått riktigt bra kritik på sina olika visningar på filmfestivaler runt om i världen, så det är riktigt kul att premiären snart är här.

Medverkande

Huvudrollerna i En runda till spelas av Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Maria Bonnevie och Magnus Millang.

Filmen är regisserad av den populära danska regissören Thomas Vinterberg, som skrivit manuset tillsammans med Tobias Lindholm, och bakom kameran hittar vi den norska fotografen Sturla Brandth Grøvlen.

Trailer

Från den internationella distributören Samuel Goldwyn Films kommer den första amerikanska trailern till En runda till, som ni kan se här:

Premiär

Efter att ha visats på filmfestivaler sedan i början av september 2020 kommer En runda till nu att börja visas på biografer den 4 december, samt släppas som digital hyrfilm den 18 december 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln