Ny trailer till Ant-Man and the Wasp

Det teasades om att den var på gång redan igår, och nu är den här.

Uppföljaren till 2015 års succé Ant-Man kommer nu i sommar, och tidigare under vintern fick vi den första trailern. Nu har trailer nummer två landat och visar ännu mer från det kommande insektsäventyret. Vi får se mer av Ghost, mer av Ant-Man, mer av The Wasp och vi får se fler saker som krymper och/eller växer.

Ant-Man and The Wasp regisseras av Peyton Reed som även regisserade den första filmen. I huvudrollerna ser vi precis som förra gången Paul Rudd som Scott Lang a.k.a. Ant-Man och Evangeline Lilly som Hope van Dyne, som numera även tagit superhjältenamnet The Wasp. Dessutom återkommer Michael Douglas som Dr. Hank Pym och vi återser även Michael Peña som Scotts kompis Luis.

Nya i rollistan är Hannah John-Kamen som spelar Ghost, Laurence Fishburne som gestaltar Dr. Pyms tidigare kollega Dr. Bill Foster och sist men inte minst så spelas Hopes mamma Janet van Dyne av Michelle Pfeiffer, för att nämna några.

Svensk biopremiär för Ant-Man and The Wasp är satt till 4 juli.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln