Trailer till Antlers

Scott Cooper är efter sina senaste thrillers Hostiles och Black Mass tillbaka med en skräckfilm — här är trailern till Antlers.

Handling

En pojke tar hand om och matar ett monster som verkar instängt i ett öde hus. En dag upptäcker han dock att monstret har rymt, och nu blir det upp till polisen att ta reda på vad som hänt — och vad man egentligen har att göra med.

Medverkande

Huvudrollerna spelas av Keri Russell (August Rush), Jesse Plemons (El Camino: A Breaking Bad Movie) och Jeremy T. Thomas, som bara gjort TV-avsnitt innan den här filmen, i rollen som pojken.

Regissören Scott Cooper har inte gjort någon skräckfilm förut, men har lyckats ganska bra med sina thrillers Hostiles, Out of the Furnace och Black Mass, så det här kan nog bli en riktigt bra skräckfilm — speciellt med Guillermo del Toro som en av producenterna

Trailer

Trailern till Antlers har nu lagts upp på YouTube, och ni kan se den här nedanför. OBS! Detta är en trailer till en skräckfilm som inte bör ses av yngre!

Även om trailern i sig inte säger speciellt mycket verkar det här kunna vara en ganska spännande skräckfilm. Jag hoppas bara att filmen tar den tid den behöver för att bygga upp stämningen — något som är allt för ovanligt nuförtiden.

Biopremiär

Något premiärdatum för svenska biografer finns inte ännu, men Antlers börjar visas i USA den 17 april 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln