Äntligen trailer till Dune

Den tredje filmatiseringen av Frank Herberts klassiker Dune är nu bara 100 dagar bort.

Det känns som att vi har väntat på Dune hur länge som helst. De första rapporterna om alla storstjärnor som blev klara för att vara med i filmen började trilla in redan i förra årets första dagar. Nu först börjar vi till slut närma oss en premiär av filmen, och därför har Warner Bros släppt en första trailer för att börja fresta oss.

Ett fåtal stillbilder släpptes för några veckor sedan, men förutom "reklamen" för den här trailern som visades innan Tenet i utvalda biografer runt om i världen så är det här de första rörliga bilderna vi får se.

Filmbladet har redan tidigare skrivit utförligare om den långa lista med kända namn som är med, både framför och bakom kameran. Jag tänker därför inte tjata om det, utan om ni vill veta lite mer om det kan ni läsa om det här. Vill ni bara se trailern så kan ni scrolla ner lite till och njuta av den på en gång istället.

Premiärdatumet har även flyttats fram något och är nu planerat till den 18 december 2020 i Sverige. Av trailern att döma ser det onekligen ut som att vi som gillar feta sci-fi-rullar som osar kvalité rakt igenom kommer få en tidig julklapp i år.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Artikeln har en kommentar:

  1. Fredrik Lagnetoft
    Fredrik Lagnetoft9 september 2020

    Äntligen! 🥳

Kommentera den här artikeln