Trailer till Army of the Dead

Äntligen är det dags för en ny zombiefilm, som dessutom kommer till Netflix. Här är den första trailern till Army of the Dead.

Strax efter att Zack Snyder's Justice League har haft premiär på HBO har det nu blivit dags för den amerikanska regissören Zack Snyder att återbesöka zombiegenren med Army of the Dead.

Den första filmen Snyder gjorde var nämligen zombiefilmen Dawn of the Dead, som var en mycket uppskattad, lagom äcklig och samtidigt modern variant av de klassiska zombiefilmerna. Därefter satte han sitt namn på kartan med spektaklet 300, och därefter har han haft sin unika stil i varje film han gjort — på gott och ont.

Handling

I Army of the Dead har världen drabbats av ett zombieutbrott och vi befinner oss i Las Vegas, där Scott Ward (Bautista) är en före detta soldat som nu lagar mat i utkanten av staden där han bor. En casinoboss (Sanada) ger honom istället ett viktigt uppdrag; att bryta sig in i karantänzonen för att hämta 200 miljoner dollar från ett bankvalv — något som kanske är lite enklare under normala omständigheter.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada och Michael Cassidy. Manuset är skrivet av Zack Snyder, som också har både regisserat och filmat filmen. Musiken är skriven av Tom Holkenborg.

Army of the Dead Trailer

Den fullständiga trailern till Army of the Dead kan ni se här:

Premiär

Army of the Dead finns att se på Netflix den 21 maj 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln