Åttonde säsongen av Game of Thrones

HBO berättar när sista säsong kommer.

Det har spekulerats om det tidigare, men nu har alltså HBO bekräftat det; vi kommer få vänta på den åttonde och sista säsongen ända till nästa år. Utan att avslöja några exakta datum så skriver de på sin hemsida att de sex avslutande avsnitten av den omåttligt populära fantasyserien dyker upp först 2019.

Avsnitten kommer att regisseras av David Benioff & D.B. Weiss, David Nutter och Miguel Sapochnik. David Benioff & D.B. Weiss står även för manus tillsammans med Bryan Cogman och Dave Hill. Inga nybörjare med andra ord då gänget har stått för flertalet tidigare avsnitt. Vi borde alltså kunna förvänta oss samma höga standard på avslutet som vi har vant oss vid med åren.

Nu återstår bara att se hur vi ska lyckas hålla ut i minst ett år innan vi äntligen får se finalen. Med lite tur får vi kanske en teaser eller trailer under året?

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln