Nu kan du köpa Avatar: The High Ground

Känns det jobbigt att vänta på att Avatar: The Way of Water ska ha premiär? Då kanske The High Ground-böckerna är något för dig.

Tidigare Avatar-manus

När James Cameron, manusförfattaren och regissören till Avatar, skulle skriva uppföljarna skrev han först ett manus som kallades för The High Ground — ett manus som han senare skrotade för att han inte kände att det levde upp till nivån som krävdes av en uppföljare.

Nu har han dock delvis tänkt om, då berättelsen nu släpps som tre separata serietidningar från författaren Sherri L. Smith — lagom till den riktiga uppföljaren Avatar: The Way of Water har premiär i december.

Det kan helt klart vara intressant att se vilka koncept James Cameron hade i tankarna när han funderade ut fortsättningen på Avatar-berättelserna.

The High Ground

Det finns tre boksläpp i serien The High Ground:

Bild Titel Köp

Avatar: The High Ground Volume 1 Köp »

Avatar: The High Ground Volume 2 Köp »

Avatar: The High Ground Volume 3 Köp »

Böckerna finns att beställa idag och skickas så snart förlaget godkänner att de släpps, dock senast den 20 december 2022. De finns redan att köpa i vissa utvalda serietidningsaffärer, enligt rapporter.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln