Teaser och titel till Avengers 4

Marvel börjar reta oss.

Det har varit mycket hemlighetsmakeri kring en av nästa års mest efterlängtade filmer. Inte ens titeln har avslöjats. Nu lyfter dock Marvel lite på locket och avslöjar inte bara en titel utan ger oss även en första titt i form av en trailer.

Egentligen redan samma dag som Avengers: Infinity War släpptes så började det spekuleras i hur slutet på den filmen ska följas upp och hur storyn kommer se ut, vilka karaktärer kommer vara med och i vilken utsträckning, kommer någon av filmseriens stora hjältar duka under samt egentligen hur många andra saker som helst.

Titeln på den fjärde delen vet vi nu är Avengers: Endgame. Det ihärdiga ryktet om undertiteln Annihilation visade sig alltså vara falskt.

Vi vet fortfarande inte mycket om vad filmen kommer att handla om, men trailern visar hur resterna av Avengers försöker samla sig till någon slags motattack. Så, ja, kika själva här nedan.

Avengers: Endgame har planerad svensk biopremiär 3 maj 2019.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln