Ny trailer till Avengers: Endgame

Marvel släpper en andra trailer till kommande upplösningen.

Det är bara åtta dagar sedan som Captain Marvel hade premiär (läs recensionen här), men trots det så är det redan mindre än sex veckor kvar till premiären av nästa del i Marvel Cinematic Universe. Det är snart dags för Avengers: Endgame.

Filmen tar (så vitt vi vet) vid där Avengers: Infinity War slutade. Marvel har själva sagt att de inte vill avslöja för mycket av handlingen innan filmen släpps och därför har de två trailers som kommit faktiskt avslöjat rätt lite i förhållande till hur det brukar kunna vara.

Några saker kan dock vara värda att reflektera över i den senaste trailern. En stor del av trailern är i svartvitt och ser tillbaka på några av de tidigare delarna i serien och fokuserar på tre av de största hjältarna. Märkbart är även att Thanos varken syns till eller ens nämns, vilket skulle kunna få en att fundera över om han verkligen är den största skurken i filmen. Sedan har de faktiskt tagit med en ganska stor spoiler om Iron Man, men ja.. ni får se.

Avengers: Endgame har svensk biopremiär den 24 april.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln