Bond skjuts upp - igen

Ytterligare ett hårt slag mot biograferna när nästa Bondrulle får nytt premiärdatum ett år senare än den ursprungliga planen.

När coronapandemin i våras var ett faktum var No Time to Die den första storfilmen som fick sin premiär skjuten på. Att ha premiär för en så pass stor film i april, när folk uppmanades att inte vistas ute bland folk och biografer började stänga ner, skulle helt enkelt inte gå ihop ekonomiskt. Den 25:e Bondfilmen fick vänta till november.

Nu börjar november närma sig och pandemin är fortfarande ett faktum. Biografer har visserligen till viss del och med begränsad kapacitet öppnat upp igen, men det räcker tydligen inte för MGM och Universal, som nu väljer att skjuta upp premiären ytterligare.

MGM, Universal och Bond-producenterna meddelar att

We understand the delay will be disappointing to our fans but we now look forward to sharing No Time to Die next year

Bli inte förvånade om det korrigeras ytterligare något när vi väl börjar närma oss, men det nya premiärdatumet är numera satt till 2 april 2021. Det gäller, för stunden, även för Sverige.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln