Ny trailer till Bumblebee

I vinter kommer en prequel till Transformers-filmerna.

Trots både urusla manus och kassa skådespelarinsatser så har Transformers-filmerna dragit in bra med pengar, så det är därför föga förvånande att det kommer ytterligare filmer i serien.

Den här gången är det dock dags för den lilla gula bilen att få en helt egen film, följaktligen döpt till just Bumblebee. Fast att säga att filmen är helt hans egna är väl att ta i; det kommer vara ett gäng andra robotar med ändå, både snälla och dumma. Detta till trots så kommer berättelsen att vara fokuserad på Bumblebee, och hur han gömmer sig på Jorden och sedan måste försvara vår planet mot andra, bråkiga robotar.

Filmen utspelar sig 1987 och det betyder att det blir ingen Shia LaBeouf eller Mark Wahlberg, utan Bumblebees mänskliga vän i den här filmen blir istället i form av Hailee Steinfeld. Hon spelar den precis 18 år fyllda Charlie Watson som åker till skrotupplaget för att skaffa en billig första bil, och åker hem med en gul Volkswagen Beetle. Bilen visar sig så klart vara en inte helt vanlig bil.

Bumblebee har planerad svensk biopremiär 4 januari nästa år.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Artikeln har en kommentar:

  1. Fredrik Lagnetoft
    Fredrik Lagnetoft9 oktober 2018

    Jag har lite blandade känslor om den här filmen, mest eftersom de tidigare filmerna varit så himla dåliga. Regissören Travis Knight har ju dock gjort Kubo and the Two Strings, som var en väldigt fin film.. Kanske kan han göra något bra av det här!

Kommentera den här artikeln