Första trailern till Captain Marvel

Med ett knappt halvår till premiären kommer de första rörliga bilderna.

Förra veckan kom ett gäng officiella stillbilder från filmen, så det var ganska väntat att vi snart skulle få den första trailern till nästa del i MCU, Captain Marvel. Brie Larson spelar Carol Danvers, huvudkaraktären i filmen, som också är Captain Marvel.

Filmen utspelar sig på 90-talet, vilket alltså betyder att den utspelar sig många år innan den första filmen i MCU, Iron Man. Men ganska mycket senare än Captain America: The First Avenger. Fast så klart ännu fler år innan senaste Avengers: Infinity War, där hon på slutet (spoiler alert!) ses kallas på av Nick Fury. Hon väntas ju bli en av hjältarna som ska se till att Thanos besegras i nästföljande Avengers-film som släpps ett par månader efter Captain Marvel nästa år.

Larson får i filmen även med sig Samuel L. Jackson som spelar en ung Nick Fury, med två fungerande ögon och allt, och Clark Gregg som en ung agent Coulson. Vi ser även Lee Pace samt Djimon Hounsou återkomma i sina tidigare MCU-roller som Ronan respektive Korath. Även Jude Law dyker upp som Walter Lawson, också känd som Mar-Vell.

Filmen har beräknad biopremiär 8 mars 2019.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln