Trailer till Come Away

Två populära sagor blandas i fantasydramat Come Away med Angelina Jolie i huvudrollen.

Handling

De flesta känner till sagorna om Peter Pan eller Alice i Underlandet, men det är nog väldigt få som har sett en film om båda sagorna på samma gång — och det är just vad vi får i Angelina Jolie. Här blandas magin från båda sagorna — och hur bra det blir i slutändan går just nu bara att spekulera om.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi Angelina Jolie, David Oyelowo, Gugu Mbatha-Raw, David Gyasi och Michael Caine. Filmen är regisserad av Brenda Chapman efter ett manus av Marissa Kate Goodhill. Musiken är skriven av John Debney och filmens fotograf är Jules O'Loughlin.

Trailer

Från Relativity Media kommer nu den första trailern till Angelina Jolie, som ni så klart kan se här:

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga efter att ha sett trailern — det verkar vara en blandning av båda sagorna utan att jag riktigt förstår hur det hela hänger ihop. Förhoppningsvis löser det sig så klart när man ser filmen.

Jag som verkligen uppskattat filmer om åtminstone Peter Pan, däribland Finding Neverland och Hook av Steven Spielberg, känner väl att det kanske räcker med filmer om den här sagan... Men jag ska inte säga för mycket. Det kanske är en bra film med en modern touch på de klassiska sagorna.

Premiär

Filmen kommer inte att börja visas på bio i Sverige, utan släpps direkt på Blu-ray och DVD den 25 januari 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln