Daredevil läggs ner

Tredje säsongen den sista för Marvel-hjälten Daredevil.

Daredevil är enligt mig den bästa Marvel-serien, där man skrivit en realistisk (nåja) story med trovärdiga karaktärer. När serien sen filmats har man verkligen lagt manken till och spelat in välövade längre tagningar utan klipp, inte sällan med mycket slagsmål.

Det är ovanligt att sådan möda läggs ner på att filma en serie. Men bäst av allt var kanske hur blind Charlie Cox kan se ut — han ser verkligen helt lost ut när han tittar med ögonen. Helt sjukt!

Läggs ner

Efter tre framgångsrika säsonger väljer Netflix och Marvel att inte gå vidare med den fjärde säsongen i serien. Vad detta beror på går än så länge bara att spekulera i, men om jag får gissa har det att göra med att Disney ska starta sin egen streamingtjänst nästa år, och därmed inte vill producera nytt material till den direkta konkurrenten Netflix.

Om serien återuppstår på Disney+ (som tjänsten kommer heta) återstår att se, men jag hoppas verkligen det. Säsong 4 verkade lovande.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln