Trailer till tredje säsongen av Daredevil

Snart dags för den blinde brottsbekämparens återkomst.

Det har gått ett och ett halvt år sedan den andra säsongen av Daredevil hade premiär. Nu var visserligen Matt Murdock (Charlie Cox) med i The Defenders som kom för lite drygt ett år sedan, men det var ändå länge sedan vi såg honom i hans egna serie.

Första säsongens buse, Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio), släpps ut ur fängelset och har bestämt sig för att hämnas på mannen som satte dit honom. Efter att ha varit försvunnen i flera månader så återvänder Matt hem, tveksam till sin framtid som både brottsbekämpare och advokat. Men med Fisk fri igen så måste han bestämma sig för om han ska gömma sig, eller omfamna hjälterollen han kastat av sig.

Vi återser även andra bekanta ansikten i Elden Henson och Deborah Ann Woll som Foggy Nelson respektive Karen Page när Daredevil återkommer för sin tredje säsong på Netflix den 19 oktober i år. Till dess får vi nöja oss med smakprovet i form av trailern nedan.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln