Trailer till X-Men: Dark Phoenix

Nästa år fortsätter filmserien med de unga X-Men.

2011 kom X-Men: First Class som tog historien om X-Men och berättade den från början, om hur gruppen X-Men skapades och hur professorn och Magneto blev ovänner. Därefter har det kommit två filmer till om de yngre mutanterna och nu har Simon Kinberg skrivit och regisserat en fjärde film i den serien, och om saker och ting går som planerat så är det även den första filmen i en ny trilogi.

Efter att ett räddningsuppdrag i rymden går snett och Jean Grey (Sophie Turner) träffas av en solstorm så börjar hon utveckla otroliga krafter som förändrar henne och som kan komma att förinta mänskligheten. Resten av mutanterna måste då försöka stoppa henne, helst utan att skada henne. Något som kan bli problematiskt då hennes krafter verkar växa bortom kontroll.

Utöver Sophie Turner så återkommer även James McAvoy (Charles Xavier), Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto) och Nicholas Hoult (Beast) för att nämna några. Jessica Chastain är ny i leken och spelar Smith, en formskiftare som manipulerar Turners danande Phoenix.

Nu har både en ny poster och en teaser-trailer släppts. Teasern kan ni självklart se nedan, och filmen beräknas ha premiär någon gång i juni nästa år.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln