Trailer till Det: Kapitel 2

Äntligen har den riktiga trailern till Det: Kapitel 2 kommit — här kan du se den.

En av de mest hypade skräckfilmerna i modern tid är definitivt Det, där den hyllade boken av Stephen King gjordes till långfilm med Gary Dauberman som manusförfattare och Andy Muschietti som regissör.

Filmen togs emot väldigt väl av både publik och kritiker, och det stod därefter klart att Muschietti skulle få regissera även uppföljaren.

Det: Kapitel 2

I huvudrollen som Pennywise ser vi, precis som i Det, svenska Bill Skarsgård, och utöver honom har gänget från den tidigare filmen bytts ut mot sina äldre motsvarigheter; Jessica Chastain spelar Beverly, James McAvoy spelar Bill, Bill Hader spelar Richie, Jay Ryan som Ben, James Ransone som Eddie och Isaiah Mustafa som Mike.

Tonen i uppföljaren sägs vara mörkare än den första filmen, vilket jag hoppas stämmer — om jag hade något problem med Det var det att den faktiskt inte kändes så läskig, utan mer som en spännande barnfilm, ungefär som Stranger Things.

Trailer

Den slutgiltiga trailern till Det: Kapitel 2 kan du ser här nedanför:

Trailern innehåller en hel del fina detaljer — som när Pennywise plötsligt dyker upp över vattenytan — och jag hoppas att de tillåter filmen vara långsam och skrämmande med små Pennywise-detaljer som dessa. Att se Bill Skarsgård i Pennywise-skepnad utan smink var även det intressant, och jag hoppas de bjuder på mer av det i filmen!

Teaser

Om du missade den tidigare släppta teaser-trailern så kan du se den här nedanför — jag tycker den fångar känslan av skräck mycket bättre än den riktiga trailern.

Om filmen är som den här teasern kommer jag bli mycket nöjd — här sker berättandet sakta, och det går långsamt upp för Beverly att allt inte står rätt till hemma hos den äldre damen.

Svensk biopremiär

Det: Kapitel 2 har svensk biopremiär den 6 september 2019, vilket innebär att vi under sensommaren får njuta — förhoppningsvis — av lite skräck på bio.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln