Trailer till fortsättningen av Dexter

Den hemlighetsfulla seriemördaren Dexter är tillbaka i en fortsättning på den omtyckta Showtime-serien.

När succéserien om världens mest berömda seriemördare, Dexter, tog slut 2013 var det många fans som blev både upprörda och besvikna, eftersom det slut man fick inte alls levde upp till förväntningarna — och som inte heller gjorde karaktären i sig rättvisa.

Den nya serien har fått namnet Dexter: New Blood och utspelar sig 10 år efter att den första serien slutade, då vi får se hur det har gått för Dexter i hans nya klimat — och vilka faror han stöter på.

Skådespelare

Självklart är det fortfarande Michael C. Hall som spelar huvudrollen som Dexter, och utöver honom ser vi bland annat Julia Jones, David Magidoff och Alano Miller i biroller.

Trailer

Den första riktiga trailern till Dexter: New Blood finns att se här:

Jag hoppas verkligen att de lyckas fånga rätt känsla, och att de ger karaktären Dexter en värdig historia som kan göra slutet av serien bättre.

Teaser

Humor har alltid varit en betydande del i Dexter, och i den första teasern — som ni kan se här nedanför — ser man att de vet precis hur den ska visas. Ett gott tecken, med andra ord.

Premiär

Dexter: New Blood börjar visas på HBO Max den 7 november 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln