Disney till Sverige

Äntligen har Disney satt ett datum för när Disney+ lanseras i Sverige.

Redan i januari kunde vi rapportera att Disneys plan för Sverige - samt övriga Norden, Portugal och Belgien - var att lansera Disney+ "sommaren 2020".

Nu har de till slut levererat ett exakt datum, och även om de flesta av oss inte räknar september till sommaren så är det det som vi har att se fram emot nu. Tisdagen den 15 september är det nämligen äntligen dags för oss att kunna logga in och titta på det stora bibliotek av filmer och serier som Disney äger.

Och det är ingen litet bibliotek heller. Disney äger ju som bekant numera Fox, Star Wars, Marvel, Pixar och National Geographic, för att nämna några. Sedan tillkommer självklart alla Disneys egna filmer och serier, så klart.

Månadskostnaden för oss svenska kunder landar på 69 kronor, eller så kan man välja att betala för ett helt år på en gång vilket kostar 689 kronor. Det senare alternativet gör att man i princip får två månader på köpet.

Nu är det bara att ringa in datumet i kalendern och hoppas att inte blir lika mycket teknikstrul här som när det först lanserades i USA.

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Artikeln har en kommentar:

  1. Fredrik Lagnetoft
    Fredrik Lagnetoft12 juli 2020

    Äntligen! 🎉

Kommentera den här artikeln