Trailer till Don't Look Up

Ta en första titt på komedin Don't Look Up, där två astronomer försöker rädda jorden från undergång.

Handling

I Don't Look Up får vi än en gång se en komet vara på väg mot jorden och hotar att förstöra världen som vi känner till den, men de två astronomerna som upptäcker detta är inte erkända i branschen, och därför är det inte riktigt någon som tror dem — inte ens USA:s president.

Medverkande

I huvudrollerna ser vi Leonardo DiCaprio (The Revenant), Jennifer Lawrence (Du gör mig galen!), Meryl Streep (Mamma Mia!) och Jonah Hill (The Wolf of Wall Street), och desto fler kända ansikten i biroller — eller vad sägs om Chris Evans, Gina Gershon, Cate Blanchett, Ariana Grande, Matthew Perry, Timothée Chalamet, Ron Perlman och Tyler Perry?

Utöver den långa rollistan har Don't Look Up skrivits av David Sirota tillsammans med Adam McKay, som även har regisserat filmen. Musiken komponeras av Nicholas Britell och bakom kameran ser vi svenska Linus Sandgren.

Trailer

Den första teaser-trailern till Don't Look Up kan ni se här:

Tonen verkar helt klart göra den här filmen till ett lite unik film om den stundande undergången. Huruvida det håller i långfilmsformat — filmen har dessutom bekräftats bli 2 timmar och 25 minuter lång — återstår att se, men det bådar ganska gott.

Premiär

Don't Look Up har premiär på Netflix den 24 december 2021.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln