Längre trailer till En del av mitt hjärta

Filmen som är baserad på Tomas Ledins låtar är snart här.

När Känn Ingen Sorg kom så var det första gången jag kom i kontakt med en film baserad på en artists musik och berättelserna i dennes låtar. Den gången var det Håkan Hellström som stod för inspirationen. Nu är det dags för en ny film med samma koncept, men den här gången baserad på en annan väldigt folkkär artists alster, nämligen Tomas Ledins.

Filmen handlar om Isabella, en driven affärskvinna som åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas födelsedag. Som den enda från skolgänget som det gått riktigt bra för känner hon sig först som en vinnare, men det går fort utför när hon först inser att hon lagt ner sin pappas fabrik och sedan även får reda på att hennes stora tonårsförälskelse Simon ska gifta sig med barndomsvännen Molly. Och hon är inte ens bjuden på bröllopet.

Filmen regisseras av Edward af Sillén, tidigare kanske mest känd för sitt jobb med Melodifestivalen och Eurovision. Bland skådespelarna märks Malin Åkerman som som gör sin första svenska långfilm när hon gestaltar Isabella, Johan Ulveson som hennes pappa, Christian Hillborg som Simon samt Shima Niavarani som Molly. Andra namn värda att notera i rollistan är Johan Rheborg, Jonas Karlsson och Marie Richardson.

Av trailern att döma blir det en del sång- och dansnummer, men det återstår att se om de också lyckats bygga en tillfredsställande berättelse av Ledins texter.

Den nya trailern för En del av mitt hjärta finns på vår YouTube-kanal och kan beskådas redan nu, och filmen har sedan premiär på juldagen i år, alltså den 25 december.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln