Teaser till Eternals

Den första trailern för årets tredje MCU-film har landat.

Efter att ha varit pausat under hela förra året så rullar nu Marvel äntligen vidare med sitt cinematiska universum. Närmast på tur står Black Widow som har skjutits upp med över ett år och sedan kommer Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings knappt två månader senare, den 1 september. Ytterligare två månader senare, ja då är det dags för Eternals.

Inte mycket är känt om handlingen i filmen, men den kommer kretsa kring en grupp odödliga varelser som kallas Eternals som i hemlighet bott på jorden i flera tusen år men som nu av någon anledning bestämt sig för att inte vara hemliga längre.

Filmen har en imponerande rollista med bland andra Salma Hayek, Richard Madden, Gemma Chan, Angelina Jolie och Kumail Nanjiani för att nämna några, och för regin står den nyligen (för Nomadland) Oscarvinnande Chloé Zhao.

Eternals har svensk biopremiär den 3 november i år, och Marvel har nu släppt en första teaser för filmen.

Teaser


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln