Teaser till Far From Home

Peter Parker ser sig omkring i Europa efter slutspelet.

Marvel-året börjar med Captain Marvel tidigt i mars och fortsätter sedan med Avengers-upplösningen i Avengers: Endgame i slutet av april, den avslutande filmen i fas 3 av MCU. Sedan är det dags för uppföljaren till Spider-Man: Homecoming i juli. Det blir mycket Marvel till våren och sommaren!

I Spider-Man: Far From Home får vi se Peter Parker bege sig till Europa med ett gäng kompisar, men självklart inte utan att det händer saker som pockar på Spider-Mans uppmärksamhet. När så Nick Fury dyker upp och rekryterar Peter så verkar det bli fullt ös efter det.

Jon Watts står precis som med den första filmen för regin och utöver Tom Holland som Spindelmannen så återvänder även bland andra Marisa Tomei som May Parker, Zendaya som MJ, Jacob Batalon som polaren Ned och Jon Favreau som Happy Hogan. Nya i den här leken är Samuel L. Jackson och Cobie Smulders som Nick Fury och Maria Hill, samt Jake Gyllenhaal som Mysterio.

Den första trailern till Spider-Man: Far From Home finns nu för allmän beskådan, och filmen har beräknad premiär 5 juli i år.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln