Se trailern till Free Guy

Så har äntligen trailern till kommande Free Guy med Ryan Reynolds i huvudrollen kommit — och det ser riktigt bra ut.

En av sommarens stora actionfilmer närmar sig!

Handling

Killen Guy (Reynolds) är en bakgrundskaraktär i ett TV-spel som en dag tröttnar på att det bara händer en massa skit hela tiden, och därför bestämmer sig att försöka bryta sig loss från deras vanliga mönster och göra en skillnad i världen.

Vad han inte hade räknat med var att hela den värld han känner till är just ett TV-spel — och att hans hjälp behövs för att stoppa ett större hot.

Medverkande

Förutom Ryan Reynolds i huvudrollen som Guy ser vi även Taika Waititi, som regisserat Thor: Ragnarök samt både regisserat och medverkat i den kritikerrosade Jojo Rabbit, och även Jodie Comer från den hemskt dåliga (men samtidigt prisbelönade, vilket är märkligt) serien Killing Eve.

Filmen regisseras av Shawn Levy, som tidigare regisserat exempelvis Natt på museet och The Internship. Musiken är skriven av Christophe Beck (Ant-Man and The Wasp, Edge of Tomorrow) och bakom kameran ser vi George Richmond, som filmat både Rocketman och Tomb Raider.

Trailer

Jag läste om filmen för länge sedan, men det har inte funnits någon trailer förrän nu. Ni kan se den här nedanför:

Det verkar som att Ryan Reynolds gör sin vanliga roll till 100 %, men det spelar kanske ingen roll, utan det är istället precis därför han är med. Utöver det tycker jag att både Taika Waititi och Jodie Comer verkar passa riktigt bra i sina roller.

Nu håller vi bara tummarna för att de inte sabbar det här!

Svensk biopremiär

Free Guy har svensk biopremiär först den 3 juli 2020, så det är en stund kvar, men eftersom det ser ut som en utmärkt sommarfilm är det nog ingen slump att vi får vänta lite innan den börjar visas på biograferna.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln