Se Game of Thrones på bio

Filmstaden och HBO Nordic överraskar med ett riktigt intressant evenemang inför den åttonde säsongen av Game of Thrones — att se premiären på bio.

Premiären av den åttonde säsongen av Game of Thrones närmar sig och Filmstaden — tidigare SF Bio — passar tillsammans med HBO Nordic på att göra verklighet av en riktigt bra idé från deras projekt Biolabbet, där besökarna själva kan föreslå evenemang och förbättringar.

Förslaget i sig avsåg helt enkelt att visa hela, eller delar av, den åttonde säsongen av Game of Thrones, och det var något som Filmstaden nappade på. Modernt och kundfokuserat!

Ett bra val

Att det blev just Game of Thrones är kanske inte så överraskande, eftersom få serier utmanar storslagna äventyrsfilmer på samma sätt som just den serien — där spektaklet inte sällan är mer välgjort än i Hollywoods största blockbusters.

Men jag är ändå tacksam över att det blev just Game of Thrones som tar steget in i biovärlden.

Tävling för biljetterna

Biljetterna till premiärvisningen har man sedan kunnat vinna i en tävling som arrangerats av HBO Nordic, där man fick motivera varför just du skulle vinna biljetterna för att se din favoritserie (förhoppningsvis) på bio.

Som grädde på moset ska faktiskt Filmbladet till den här premiärvisningen, eftersom vår skribent Björn skrev en — uppenbarligen — riktigt bra motivering!

Biopremiär

Den 15 april 2019 blir det svensk biopremiär för Game of Thrones och dess åttonde och sista säsong.

Stort tack till både Filmstaden och HBO Nordic för att ni ger era kunder precis det vi vill ha!


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln