Ny trailer till Gemini Man

Will Smith möter sitt yngre jag i science fiction-thrillern Gemini Man — här är den nya trailern.

Handling

Henry (Smith) är en begåvad lönnmördare, som under ett uppdrag stöter på sig själv — märkbart yngre — med uppdrag att döda honom. Henrys förflutna, med Clay (Owen) i spetsen, håller på att komma ikapp honom med målet att utnyttja hans förmåga till krigsföring.

Medverkande

Utöver Will Smith ser vi bland annat Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, The Thing, Swiss Army Man), Benedict Wong (Doctor Strange) och Clive Owen (Children of Men).

Filmen är regisserad av Ang Lee med Dion Beebe bakom kameran. Musiken är komponerad av Lorne Balfe och manuset är skrivet av Billy Ray.

Trailer

En ny trailer, där vi får se lite mer än i den första, finns nu att titta på här nedanför:

Stundtals tycker jag tyvärr att trailern ser bedrövlig ut, och Will Smith har dessutom redan haft en ganska tuff tid de senaste åren med den ena floppen efter den andra — nu senast Bright och dessförinnan både After Earth och Suicide Squad. Förhoppningsvis kan Gemini Man vara vändpunkten för honom, för någon dålig skådespelare är han inte.

Om det är den här filmen som vänder skutan är jag dock inte så säker på...

Biopremiär

Gemini Man har svensk biopremiär den 11 oktober 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln