Smakprov på Ghostbusters: Afterlife

Med fyra år sedan sist är det nu dags att återbesöka världens mest kända spökjägare igen — här är första titten på Ghostbusters: Afterlife.

Det senaste försöket att blåsa liv i spökklassikern Ghostbusters - Spökligan närmar sig, och utan tvekan har den framgångsrika science fiction- och fantasy-serien Stranger Things varit en stor inspirationskälla, på gott och ont.

Inte nog med att den här filmen nu handlar om barn och att barnen är de som blir tvungna att bekämpa spöken, man har dessutom castat Finn Wolfhard — som spelar en av huvudrollerna i Stranger Things — som huvudroll även i den här filmen. Jag har ingenting emot honom, men jag har lite emot att de försöker rida på en våg som råkar vara populär just nu, och därför castar samma person i liknande roller.

Trailer

Hur som helst! Sony Pictures har nu lagt upp den första trailern till den nya filmen, som ni kan se här nedanför:

Visst ser det här otroligt mycket bättre ut än det tidigare försöket till reboot, Ghostbusters, men så krävs inte heller så mycket för att lyckas med det. Den var inte bra.

Många ansikten från den första filmen kommer synas igen, vilket så klart är välkommet. Jag hoppas faktiskt att de lyckas göra något riktigt bra av det här!

Premiär i Sverige

Den svenska biopremiären är preliminärt den 10 juli 2020. Vi hoppas få ett bekräftat datum lite närmre sommaren.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln