Halo slår rekord på Paramount

Det klassiska TV-spelet Halo har blivit till en TV-serie på streamingtjänsten Paramount+ — och nu har de fått ett nytt tittarrekord.

Paramount+ hör till de nyare streamingtjänsterna som har lanserats, och tillsammans med exempelvis Apple TV+ försöker man utmana de större och mer etablerade streamingtjänsterna Disney+, Netflix och HBO Max.

Det viktigaste i kampen om tittarna är utan tvekan att se till att skapa unikt innehåll som många vill se, och där verkar de ligga i — exempelvis både Star Trek: Discovery och Halo är tunga namn som lockar många tittare till Paramount+.

Nytt rekord

Även om inga tittarsiffror har släppts från Paramount+ meddelar de att Halo nu är deras mest sedda pilotavsnitt hittills. Det tidigare tittarrekordet vid en premiär på Paramount+ hölls av westernserien 1883, skriven och regisserad av Taylor Sheridan, som då hade 4,9 miljoner tittare.

Det enda vi vet än så länge är alltså att premiären av Halo hade mer än 4,9 miljoner tittare världen över, och det är minst sagt en bra premiär.

Trailer

Här kan du se trailern till den nya serien Halo:

Det råder inga tvivel om att det här är en påkostad serie som definitivt kommer tilltala både fans av den ursprungliga spelserien Halo och science fiction-fans generellt.

Premiär

Det första avsnittet av Halo finns redan att se på Paramount+, och nya avsnitt sänds hädanefter en gång i veckan.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln