Trailer till Happiest Season

Se den första trailern till en romantisk julkomedi med en modern touch — här är Happiest Season.

Handling

I Happiest Season får vi följa Abby (Stewart), vars familj inte vet om att hon är lesbisk, och hennes flickvän Harper (Davis) när de firar jul tillsammans med Abbys familj. Kort sagt bäddar det för en hel del märkliga konfrontationer, eftersom ingen egentligen förstår vad Abby och Harper egentligen har för relation.

Medverkande

I filmens huvudroller ser vi Kristen Stewart (Charlies änglar) och Mackenzie Davis, samt Alison Brie, Aubrey Plaza, Dan Levy, Victor Garber och Mary Steenburgen i biroller.

Filmen regisseras av Clea DuVall — som normalt sett är skådespelare — och hon har desutom skrivit manuset tillsammans med Mary Holland. Musiken är skriven av den irländska kompositören Amie Doherty, och fotograf är John Guleserian (About Time).

Trailer

Hulu har lagt upp den första trailern till Happiest Season, som ni kan se här:

Jag kan inte låta bli att känna att filmen och budskapet den förmedlar är viktigt, eftersom alla måste förstå att det är upp till var och en vem de älskar eller blir kär i — oavsett normer eller förväntningar från familjer.

Jag tycker det är toppen att det kommer filmer som berättar att det är individen själv som bestämmer över sitt eget liv; som denna, och som exempelvis filmen Unpregnant.

Premiär

De som har Hulu kan se på Happiest Season den 27 november 2020.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln