Happy Death Day får en uppföljare

Jessica Rothe får uppleva samma dag om och om igen — igen!

En av förra årets mest underhållande skräckfilmer — även om den inte var speciellt bra — var Happy Death Day, där huvudkaraktären blir mördad på sin födelsedag och därefter får uppleva den igen, ända till dess att hon lyckas nysta fram vem som är mördaren.

Nu är trailern för uppföljaren, som fått titeln Happy Death Day 2U, här och ärligt talat kan den nästan vara bättre än den första filmen. I föregångaren var mördaren bara ute efter henne, och det var för henne som dagen upprepades — men nu är mördaren ute efter även hennes vänner, och fler är med om att dagarna går om och om igen.

En twist till ett redan skruvat koncept, som kan bli riktigt underhållande.

Samma team

Huvudrollen spelas återigen av Jessica Rothe, som tidigare gjort La La Land. Utöver henne ser vi Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews och Suraj Sharma i birollerna. Dessutom återvänder Bear McCreary som kompositör, Toby Oliver som filmfotograf och Christopher Landon som både regissör och manusförfattare.

Trailer till Happy Death Day 2U

Nu har filmstudion Universal Pictures släppt trailern på sin YouTube-kanal, som ni kan se nedan. OBS! Varning för spoilers om du inte har sett den första filmen. Hela den första filmens "twist" avslöjas i trailern.

Svensk biopremiär

Happy Death Day 2U har svensk biopremiär den 14 februari 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln