Trailer till Hold the Dark

Prisbelönade regissören Jeremy Saulnier är snart tillbaka med thrillern Hold the Dark, som nu fått en trailer.

Saulnier gjorde sig berömd när han på egen hand skrev, regisserade och filmade Blue Ruin — en enkel, men ovanligt spännande, dramathriller om hämnd. Efter det målade han upp Patrick Stewart som nazistiskt monster i Green Room och är nu åter aktuell med Hold the Dark.

Filmen handlar om att ett barn blivit taget av vargen, och när mamman inte får någon hjälp av den lokala polisen lejer hon istället en jägare. Pappan till barnet är krigsplacerad och mamman försöker göra det bästa av situationen tills han kommer hem igen.

Manuset är skrivet av Macon Blair, som hade huvudrollen i Blue Ruin och dessutom även är med i den här filmen, och baseras på boken med samma namn av William Giraldi. Musiken är dessutom komponerad av Macons bröder, Will Blair och Brooke Blair.

I huvudrollerna ser vi svenska Alexander Skarsgård som pappan, Jeffrey Wright (Source Code, Westworld) som jägaren samt Elvis Presleys barnbarn, Riley Keough (Mad Max: Fury Road, It Comes at Night) som mamman.

Se trailern

Netflix har nu publicerat trailern till Hold the Dark på YouTube, som ni kan se här:

Jeremy Saulnier har gjort ett namn för sig genom att använda realistiskt skildrat våld i sina filmer, så nog kan detta bli en rå och spännande thriller!

Premiär

Hold the Dark har svensk premiär på Netflix den 28 september 2018.

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln