Inför fortsättningen av The Man in the High Castle

Tredje säsongen kommer om en dryg månad.

För en månad sedan kom en första teaser, och nu har vi fått en resumé av vad som hänt hittills, samt en längre trailer inför säsong 3.

Resumé

Amazon har alltså släppt en resumé för de två första säsongerna. Ett i mina ögon väldigt välkommet initiativ då det kanske inte är så lätt att komma ihåg allt som har hänt i serien. Det är ändå nästan tre år sedan den första säsongen kom, och andra säsongen kom i december 2016. Resumén kan ses nedan och är ca 30 minuter lång. Att den innehåller spoilers för de två första säsongerna säger sig självt.

Säsong 3

Den tredje säsongen ser ut att innehålla mer sci-fi än de två tidigare. Nazisterna verkar bygga en maskin för att kunna se in i - eller kanske till och med färdas till? - ett parallellt universum, där istället de allierade vann andra världskriget. Samtidigt byggs motståndsrörelsen upp alltmer och protester och strider eskalerar.

Och gissningsvis kommer mannen i det höga slottet att släppa ut fler filmer i världen.

Den tredje säsongen släpps den 5 oktober.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln