Teaser till mer Jack Ryan

Jack Ryan åker runt jorden för att stoppa en elak president.

I augusti förra året kom första säsongen av Amazons serie baserad på Tom Clancys karaktär Jack Ryan. Serien är dock inte rakt av baserad på några av hans böcker, utan det är karaktärerna från böckerna som placerats i nutid och händelser som skulle kunna utspela sig i vår tid.

Redan innan den första säsongen hade haft premiär så hade Amazon beställt en andra säsong, och nu har en första teaser för säsong två kommit.

Vi ser fortfarande John Krasinski i huvudrollen som Jack Ryan och i andra säsongen introduceras även svenska Noomi Rapace i rollen som tyska agenten Harriet Baumann.

I den andra säsongen reser Ryan till Sydamerika för att spåra illegala vapen i Venezuela, men utredningen och det som följer kommer även att leda honom till USA, Storbritannien och Ryssland.

Något exakt premiärdatum för andra säsongen av Jack Ryan har ännu inte offentliggjorts, men den första titten på vad som komma skall kan ni se nedan.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln