Trailer till Jag kommer hem igen till jul

Ny svensk julfilm har snart premiär.

Snart är det dags för ännu en svensk julfilm att gå upp på biograferna. Den här gången heter den Jag kommer hem igen till jul och är en berättelse om hur världsstjärnan Simon (Peter Jöback) kommer hem till Sverige för att fira jul med familjen.

Hemma i byn där Simon växte upp arrangerar hans bror Anders (Johannes Kuhnke) den årliga julkonserten och Simon har övertalats att vara med. Anders, som alltid levt i skuggan av sin bror, är inte helt nöjd med detta.

Peter Jöback säger själv om filmen att

Det är på många sätt en klassisk julfilm som rymmer mycket humor, musik och värme. Samtidigt tar den också upp temat att våga stå för vem man är, omfamna sin historia och låta gömda familjehemligheter segla upp till ytan.

Filmen bygger på en idé av Peter Jöback som sedan Daniel Karlsson har skrivit manus av. För regin står Ella Lemhagen som tidigare gjort bland annat Tsatsiki, morsan och polisen.

I övriga roller ser vi bland andra Jennie Silfverhjelm, Anja Lundqvist, Loa Falkman samt Suzanne Reuter som brödernas mamma.

SF Studios har nu släppt en första trailer till filmen som ni kan se nedan, eller på vår YouTube-kanal.

Jag kommer hem igen till jul har biopremiär om en knapp månad, den 8 november.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln