Trailer till Jojo Rabbit

Taika Waititi gör massor i kommande filmen.

Det var med Thor: Ragnarök som Taika Waititi slog igenom på allvar för den stora massan. I alla fall den del av den stora massan som faktiskt bryr sig om vem som regisserar filmen de ser på.

Nu är det snart dags för hans nya film, Jojo Rabbit, där Waititi regisserar, har skrivit manus och även spelar rollen som Adolf Hitler.

Jojo Rabbit är en andra världskriget-satir om en ensam tysk pojke vars världsbild vänds upp och ned när han upptäcker att hans mamma gömmer en ung judisk flicka på vinden. Med hjälp av sin idiotiska låtsasvän Adolf Hitler måste han nu konfrontera sina nationalistiska fördomar.

Förutom Waititi som Hitler så ser vi Roman Griffin Davis som pojken Jojo, Scarlett Johansson som hans mamma, Thomasin McKenzie är den judiska flickan och sedan ser vi även Stephen Merchant, Sam Rockwell, Rebel Wilson och Alfie Allen i övriga roller.

Fox Searchlight har nu släppt en första trailer till filmen som ni kan se här nedan.

Beräknad svensk biopremiär är 10 januari 2020.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln