Trailer till Jumanji: The Next Level

Uppföljaren till Jumanji-rebooten Jumanji: Welcome to the Jungle har fått sin första trailer.

I Jumanji: Welcome to the Jungle fick vi följa fyra ungdomar som sugs in i ett TV-spel, och ser ut som de avatarer som finns i spelet; Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart och Karen Gillan. Hur kom de in i spelet, och vad behöver de göra för att komma ut igen?

Den nya filmen tog 90-talets Jumanji och kryddade till det hela lite med nyare teknik och modernare effekter, och nu är det alltså dags att återvända till spelet i Jumanji: The Next Level.

Nytt i uppföljaren är att vi även får se Danny DeVito och Danny Glover, i roller som faktiskt verkar riktigt roliga.

Trailer till Jumanji: The Next Level

Nu har Sony släppt den första trailern till filmen, där man även bekräftar att den kommer få titeln "The Next Level" i stället för "The Next Chapter" den hette tidigare.

Trailern kan ni se här:

Jag blev faktiskt positivt överraskad av Jumanji: Welcome to the Jungle, och efter att ha sett trailern känner jag att jag även ser fram emot den här uppföljaren. Det är enkel familjeunderhållning, som samtidigt ser ganska välgjord och originell ut.

Gammal historia

För er som inte minns originalet var Jumanji ett familjeäventyr med Robin Williams, Kirsten Dunst och Bonnie Hunt i huvudrollerna, där Williams försvinner in i brädspelet Jumanji, där han sedan lever kvar ända tills någon spelar spelet igen — när han hunnit bli vuxen.

Efter att ha bott i en djungel hela livet har han lite svårigheter att förstå den moderna världen, men det är inte deras största problem; även djuren från djungeln där han växte upp har följt med tillbaka. De hittar lejon i badrummet, noshörningar på gatorna och apor i polisbilen, som de måste få tillbaka in i spelet.

Biopremiär i år

Jumanji: The Next Level har svensk biopremiär i år, strax innan jul; den 13 december 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln