Trailer till Jungle Cruise

Disney gör film av åkattraktion!

Har du varit till någon av Disneys nöjesparker så är det inte helt omöjligt att du åkt deras Jungle Cruise. Det har inte jag, men tydligen är den så spännande att Disney tyckte att det var en bra idé att göra en film av den. Så nu är det på gång!

Emily Blunt spelar äventyrskvinnan Lily som beger sig till Amazonas för att leta reda på ett träd. Inte vilket träd som helst utan ett träd med magiska, helande krafter. För att ta sig till detta unika träd anlitar hon Dwayne Johnson i form av flodbåtskaptenen Frank. Att döma av trailern blir dock inte resan den nöjestripp hon kanske hade hoppats på.

Filmen ser ut att bli en lättsmält blandning av Pirates of the Caribbean och Indiana Jones, men med tanke på den unga målgruppen kanske en aning lättsammare.

Förutom Johnson och Blunt ser vi även Edgar Ramírez, Jack Whitehall, Jesse Plemons samt Paul Giamatti i övriga roller. I regissörsstolen sitter Jaume Collet-Serra.

Något premiärdatum för Sverige har vi inte ännu, men 23-24 juli verkar vara bokat för många andra länder så gissningsvis blir det något liknande även för oss.

Trailern kan dock ses redan nu.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln