Här är första trailern till Jurassic World: Fallen Kingdom

Efter en kort teaser-trailer finns nu hela trailern till Jurassic World: Fallen Kingdom.

För två år sedan hade rebooten av Jurassic Park-franchisen, Jurassic World, premiär. Nu närmar sig den andra delen i vad som är planerat till en ”ny” trilogi (om man nu ser de första filmerna som det).

Nu vet vi handlingen

Tack vare trailern kan vi nu klura ut lite av handlingen. Den är fortfarande inte officiellt publicerad, men det verkar röra sig om att forskare upptäcker ett annalkande vulkanutbrott på ön där man lämnat dinosaurierna för att leva isolerat. För att rädda dinosaurerna från att utrotas (igen) skickar man då dit människor som ska rädda dem.

Utifrån händelserna i trailern är det dock ganska tydligt att de inte har en speciellt bra plan i bagaget.

Skådespelare

Givetvis ska denna grupp människor ledas av Bryce Dallas Howard, som sprang i högklackat från en T-Rex i den förra filmen och således lyckades förstöra i stort sett hela filmen på egen hand.

Utöver henne ser vi Chris Pratt som ambivalent raptor-älskare och Jeff Goldblum som återkommer i rollen som Ian Malcolm (!). Utöver det återvänder även — precis som förra gången — BD Wong, som spelar forskaren bakom kloningen.

Jurassic World: Fallen Kingdom trailer

Universal Pictures släppte idag trailern till filmen, som ni kan se nedan:

Jurassic World: Fallen Kingdom har svensk biopremiär 8 juni 2018.

Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln