Ny trailer till Knives Out

Snart har kriminalkomedin Knives Out premiär, och därför kommer här en ytterligare trailer som ska få oss sugna på den nya filmen från Rian Johnson.

Handling

När allting tyder på att Harlan Thrombey (Plummer) tagit livet av sig kommer detektiven Benoit Blanc (Craig) till huset där hans familj sörjer och låser dörrarna — någon av dem har mördat honom. Därefter blir det hans uppdrag att ta reda på vem som gjort det — och varför.

Medverkande

I rollerna ser vi mängder av stora skådespelare, bland annat Daniel Craig, Christopher Plummer, Ana de Armas, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Michael Shannon och Katherine Langford.

Knives Out är skriven och regisserad av Rian Johnson, filmas av Steve Yedlin och har musik från Nathan Johnson; precis samma team som vanligt när det handlar om Rian Johnson, förutom att han "bytte ut" kompositören mot John Williams till Star Wars: The Last Jedi.

Trailer

Nu har en lite längre och mer detaljerad trailer kommit, som ni kan se här nedanför:

Den nya trailern tycker jag är snäppet bättre än den första, och ger kanske filmen en lite mer rättvis bild. Jag har dock fortfarande ganska svårt för tonen och att de filmar allt i vidvinkel, men nog verkar det finnas något att hämta i berättelsen.

För enkelhetens skull lägger jag in även den första trailern, så att ni kan jämföra:

Oavsett vilket tror jag fortfarande att Rian Johnson kan ha lyckats göra en bra film av detta... Jag tror bara inte dessa trailers gör den rättvisa.

Svensk biopremiär

Knives Out börjar visas på svenska biografer den 27 november 2019.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln