Trailer till remaken av Lady och Lufsen

Ännu en tecknad klassiker stöps i live action-format.

Jag har vid det här laget tappat räkningen på hur många av sina tecknade filmer som Disney gjort en spelfilm av, men här kommer ännu än. Och det är inte den sista.

Lady (Tessa Thompson) är en cocker spaniel från den övre medelklassen som träffar Lufsen (Justin Theroux), en gatusmart herrelös byracka. Tillsammans ger de två sig ut på diverse romantiska äventyr, inklusive den klassiska spaghettiscenen.

Filmen regisseras av Charlie Bean och i övriga roller ser vi Sam Elliott, Janelle Monáe, Kiersey Clemons och Thomas Mann för att nämna några.

Dock så kommer Lady och Lufsen inte att gå upp på bio. Istället kommer den att vara ett av dragplåstren för Disneys nya streamingtjänst Disney+ där den får premiär samma dag som tjänsten lanseras i USA, Kanada och Nederländerna, det vill säga 12 november i år.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln