Trailer till Little Fish

Finns känslor kvar trots att man förlorar minnet? Just det utforskas i science fiction-dramat Little Fish med Olivia Cooke och Jack O'Connell i huvudrollerna.

Handling

Little Fish handlar om att en global viruspandemi leder till att människor som infekteras tappar minnet, och vi får följa paret Jude (O'Connell) och Emma (Cooke) där den förstnämnda har tappat minnet.

Även om den pandemi vi lever i just nu inte innebär att man tappar minnet finns det många tydliga likheter, bland annat med ansiktsmasker och att samhällena försöker hindra smittan.

Medverkande

I filmens huvudroller ser vi Jack O'Connell (Unbroken) i rollen som Jade samt Olivia Cooke (Thoroughbreds) i rollen som hans flickvän Emma.

Filmen är regisserad av Chad Hartigan, manuset är skrivet av Mattson Tomlin, musiken är skriven av Keegan DeWitt och filmen är filmad av fotografen Sean McElwee.

Trailer

Den första trailern till Little Fish finns att se här:

Jag tycker att filmen ser ut att vara riktigt, riktigt stark — och hoppas så klart att filmen är lika bra som trailern utgör den för att vara.

Premiär

Little Fish har premiär på streamingtjänster den 5 februari 2021. Om den kommer gå upp på bio här i Sverige återstår att se, men antagligen kommer vi kunna se den på Amazon Prime Video eller liknande tjänst med utländskt utbud.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln