Trailer till Low Tide

Debuterande regissören och manusförfattaren Kevin McMullin är aktuell med dramathrillern Low Tide.

Handling

Ett gäng unga killar beger sig ut till sjöss för att utforska en ö med ett öde hus, men när några av dem hittar gömda guldmynt bestämmer de sig för att inte berätta för de andra. Snabbt börjar konflikterna inom gruppen att växa, när alla gömmer något för varandra.

Medverkande

Low Tide är regisserad och skriven av Kevin McMullin, som inte har gjort några långfilmer tidigare. Musiken är skriven av bröderna Brooke Blair och Will Blair, och filmfotograf är Andrew Ellmaker.

I huvudrollerna ser vi Jaeden Martell, Keean Johnson, Shea Whigham och Alex Neustaedter.

Trailer

Succédistributören A24 har nu publicerat trailern till Low Tide på sin YouTube-kanal. Ni kan se trailern här:

Personligen tycker jag att det ser riktigt bra ut — bortsett från lite konstig musik — med en spännande story och naturliga konflikter. Det verkar också som att alla skådespelare gör bra ifrån sig, trots att de är så pass unga.

Vi får se om hela filmen håller så pass hög klass!

Biopremiär

Något datum för premiär på svenska biografer är inte satt ännu, men Low Tide har premiär på amerikanska biografer den 4 oktober 2019 — förhoppningsvis får vi se filmen även i Sverige under oktober månad.


Artikeln handlar om

Fredrik Lagnetoft
Oftast helt insnöad på filmmusik och foto. Ser helst tunga thrillers, hemska draman och skräckfilmer, men det slinker ner en och annan actionrulle, dålig komedi eller barnfilm ändå.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln