Lucasfilm utannonserar nästa Star Wars-serie

För er som inte kan få nog av Star Wars så kommer här en härlig nyhet.

Efter framgångarna med Star Wars: The Clone Wars och Star Wars: Rebels så kommer nu nästa animerade serie i Star Wars-universumet. Att det var i görningen visste vi, och i dag tillkännagav Lucasfilm Star Wars Resistance.

Vad?

Serien kommer att utspela sig innan Star Wars: The Force Awakens och fokusera på den unga piloten Kazuda Xiono som rekryteras av Motståndsrörelsen, samt ett gäng andra flygaräss och deras äventyr. Den kommer även innehålla redan kända karaktärer som BB-8, Poe Dameron och Phasma, där Oscar Isaac och Gwendoline Christie återvänder för att göra rösterna åt sina respektive karaktärer.

När?

Star Wars Resistance är skapad av Star Wars-veteranen Dave Filoni som även var med och skapade Rebels, och kommer att ha premiär redan i höst i år på Disneys egna kanaler. Mycket mer än så vet vi inte i dagsläget, men självklart kommer vi att hålla er uppdaterade på vägen dit. Kan vi räkna med en trailer under sommaren eller strax därefter kanske?

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln