Trailer för Maze Runner: The Death Cure

Nu har trailern kommit för den avslutande delen i Maze Runner-trilogin.

Den första filmen i serien, The Maze Runner, kom 2014 och uppföljaren Maze Runner: The Scorch Trials kom året därefter. Sen var planen att den sista delen skulle komma ett drygt år senare, i början av 2017. Men när Dylan O'Brien skadade sig såpass allvarligt under inspelningen att han var tvungen att läggas in på sjukhus så blev allting försenat. Närmare ett år faktiskt. Men nu börjar vi till slut närma oss premiären för Maze Runner: The Death Cure och då kommer självklart en trailer också.

Trailer

Utöver den skadedrabbade huvudpersonen så ser vi bland annat Thomas Brodie-Sangster, Kaya Scodelario, Giancarlo Esposito och Nathalie Emmanuel som alla repriserar sina roller från de tidigare filmerna.

I den sista filmen gäller det för gänget att infiltrera den sista staden; en labyrint i sig och till fullo kontrollerad av WCKD. Filmen har premiär på bio den 26 januari och trailern ser ni här nedan.

Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln