Trailer till kommande Men in Black International

Thor och Valkyrie samarbetar igen.

Till sommaren kommer nästa del i MIB-serien och nu har Sony släppt en första trailer till Men in Black International. Den hemliga organisationen hotas av förrädare inifrån de egna leden och ett par agenter från den brittiska grenen av Men in Black får uppdraget att lösa mysteriet.

Den här gången får vi inte se varken Will Smith eller Tommy Lee Jones, utan istället är det Chris Hemsworth och Tessa Thompson som ska rädda världen. Ja, parhästarna från Thor: Ragnarök återförenas och spelar här agenterna H och M. Utöver dessa två så återkommer Emma Thompson som agent O, och så utökar vi ensemblen med bland andra Liam Neeson som den brittiska grenens ledare och svenska Rebecca Ferguson i en för stunden okänd roll.

Premiärdatumet har flyttats ett par gånger för filmen men just nu står det som 17 maj i Sverige. Resten av världen ser dock ut att få vänta till juni, så det kan tänkas att det ändras även här innan det faktiskt är dags för premiär. Trailern kan ni dock kika på redan nu.


Artikeln handlar om

Björn Långström
Film- och serieslukare med en förkärlek till Star Wars, Marvel, Sagan om Ringen, science fiction och allehanda andra spännande äventyr, men kan för den delen även trycka romantiska komedier eller hjärndöda actionfilmer när lusten faller på.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

    Kommentera den här artikeln